26.5.2010

Aivopuolisko 1 kuittaa ja rutisee

Ei etene ei. Saimme vastaus sähköpostin Suomi-Australia seuralta, josta ei selvinnyt tyystin mitään uutta. Kehottivat kysymään suoraan mahdollisista työpaikoista ottavatko työssäoppijoita ja käymään Dundernews -nimisen nettisivun foorumilla. No kappas vaan, minnekäs me tässä ollaankaan pari kuukautta sitten jo kirjoitettu viestiä? Dundernewsiin heti ensimmäisenä kun päätettiin tosissaan yrittää Ausseihin päästä. Linkki vinkkejäkin tuli muutama, mutta ei noista ainkaan tässä miitissä tullut mitään hyödyllistä löydettyä (tosin jossain vaiheessa palaveria karattiin aiheesta ja pahasti...)

Jos tässä nyt päästään etenemään jonnekin suuntaan vielä tämän kevään aikana niin hyvä, pitäisi kai sitten alkaa tyrkkimään kaikille mahdollisille TV-yhtiöille ilmaisen työvoiman tarjouksia. Voin ainakin iloisesti todeta, että jos kaikki menee hyvin niin kesän jälkeen on jo hankittu kokemusta lentokoneella matkustamisesta ja ulkoimaista ylipäätään niin ei sinne Aussilandiaan lento tule täysin shokkina pienelle maalaistyttöselle :) Mie oon menossa SAKSAAAAN!

2 kommenttia:

  1. Linkki vinkkejäkin tuli muutama, mutta ei noista ainkaan tässä miitissä tullut mitään hyödyllistä löydettyä (tosin jossain vaiheessa palaveria karattiin aiheesta ja pahasti...)


    AHAHAHAHAAH hiukka meni ohi aiheen juu... ja taas mie anonyymeilen täällä.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että kesällä saan jotain selville enon tuttujen kautta :)

    VastaaPoista