15.5.2010

Aurinkoa, muuttamista ja vähän Australiaakin

Tää päivä on menny lähinnä aurinkoo ottaessa (=kiva päänsärky ja epätasanen rusketus) ja äitin muuttolaatikoita kantaessa (painavia oli), mut otin nyt illan tehtäväkseni kahlata tuon Einen antaman paperinipun läpi. Niin ja tarkotuksena olis lähtee sinne Ausseihin ens vuonna viidennessä jaksossa eli keväällä 2011 (joko aletaan laskee päiviä?) ainaki alustavasti, kun noita lukiojuttuja samalla tutkailtiin (ens vuonna lukio-jaksot jaksoissa 2 & 4).

Ei siitä paperinipusta kamalasti mitään uutta tietoo tullu (no okei, en keskittyny hirveesti), lähinnä siinä oli kaikkee opiskelusta Ausseissa mut ehkä näitä voi vähän soveltaa.. Siinä oli kaikkia apurahotus-juttuja esimerkiks sekä Suomen että Australian taholta, ainut vaan että ne oli tosiaan opiskelijoille.. Ja sitten siitä rahasummasta mikä pitää vähintään olla käytettävissä, niin jotain A$5000 :-D Ja joka kohassa tyyliin mainitaan että "harjoittelupaikan saaminen Suomesta käsin ei ole helppoa" yms yms joten se verkostoituminen olis enemmän kun järkevää :-D Oli kai siinä jotain muitakin juttuja, mut en mie niitä enää muista kun miun päällä on jotain minuu vastaan kun siihen koskee 24/7 nykyään..

Ens viikolla siis se Tero-palaveri maanantaina tai tiistaina, sen jälkeen ollaan viisaampia tän suhteen ja asiat etenis johonkin (hopefully parempaan) suuntaan! Niissä papereissa oli muuten iiiso kasa jotain linkkejä, voitas vaikka joku ilta kahlata niitä läpi mikäli tämä arvon aivopuoliskoille sopii :)

2 kommenttia:

  1. Kahlataan vaan läpi kaikki linkit kuhan kerkee, mikä on teijän ohjelma esim. ensviikolla? Ja haluun nähä kans ne paperit :)

    VastaaPoista
  2. Nooo ei kai oo mitään menoja, ainakaan ei tuu tällä hetkellä mieleen :D Ja tää anonyymi paljastaa nimensä eli oon piiyuuu mut en jaksa kirjautuu

    VastaaPoista