13.10.2011

Damn you, vitamiinipurkki!

Sannin aamuinen vitamiinipilleripurkki kertoo, että kohta loppuu Aussi elämä, ei hyvä juttu. Huomenna viimeinen päivä töissä, sen kunniaksi viedään sinne jotain herkkuja ja nautiskellaan viimeisistä hetkistä. Aion kulkea kameran kanssa kuvaamassa joka ikisen naaman, jonka talosta löydän, että saan paljon muistoja tästä kaikesta ja kaikista. Mietin myös, että jos lauantaina tai sunnuntaina olis hyvä ilma, niin vois mennä viimeistä kertaa rannalle, sielläkin pääsin käymään vaan kerran.

Tästä kuvasta voi aistia suuren tuskan, jota koen

Kävin myös ostamassa viimeisiä puuttuvia tuliaisia tänään. Mukaan tarttui muutama tosi hassu löytö, mutta en julkaise vielä mitä ettei yllätys mene pilalle. Osittain ollaan jo kaikki kolme aloitettu pakkaamaan, toiset innokkaammin ja toiset vähemmän innokkaasti. Jos oikein laitan kaikki Tetris-taidot peliin niin saan tuurilla kaiken mahtumaan laukkuun ongelmitta, miun laukku tosin on puolet pienempi kun Sannin ja Piian mutta eiköhän tästä selvitä.

Huomasin myös töissä hauskan yksityiskohdan: lappu joka käskee kysymään Warrenilta ohjeita playlistien kanssa ennenkuin kysyy mitään Tristanilta. Aloin vaan miettimään, onko tämä lappu tehty ennen vai jälkeen sen kun kysyin apua Tristanilta ja sain melkein koko TV-aseman ohjelmiston sekaisin, hehe... Melkein tulee ikävä jopa soittolistoja kaikesta yksinkertaisuudesta ja pienistä ongelmista huolimatta.

Ja vielä kadulta bongattu hauska yksityiskohta: joku reppana unohti kenkänsä sähkölangan päälle, toivottavasti ei ollut pitkä kotimatka.

1 kommentti:

  1. Voin kuvitella tuskan jota tunnet... Älä sinä hukkaa kenkiäsi, tarvitset niitä koska matka on pitkä.

    VastaaPoista