16.10.2011

Today is the day

Noniin, eli kotiinlahdon paiva on vihdoin koittanut. Aamulla ajateltiin ottaa paiva ihan rauhallisesti kuka missakin haluaa, sitten kayda illalla huoneessa suihkussa ja pakkailemassa jonka jalkeen suunnata lentokentalle. Nama kuvitelmat mureni aika akkia kun respasta soitettiin meidan huonepuhelimeen, etta meidan pitais kayda tekee check-out niin pian kuin mahdollista. Oltiin vahan hah, kun meilla piti olla huone maksettu 17 lokakuuta asti. Ei kuitenkaan loydetty enaa sita varausvoucheria mistaan, joten kiltisti (ja pikavauhtia) pakattiin loput kamat ja rynnattiin ulos. Toivottavasti kaikki tarvittava tuli nyt mukaan :D Kaikki miun blogikuvat ainakin hukkui matkalla, kun tietokone on jo pakattu ja nyt tuhlaan alakerran nettiaikaa taman kirjoittamiseen.

Jenna ja Piia suuntasi rannalle ja mie jain laheiseen Hyde Parkiin kuvailemaan sorsia. Helle on kylla ihan tajuton! Tuntuu etta lampohalvauskuolema tulee heti kun astuu ulos ovesta. Sisalla on sentaan onneksi ilmastointi, eihan taalla muuten tammonen arktisiin oloihin tottunut suomalainen pystyis olemaan. Kavin Colesilta ruokaa ja matkalla oli pakko pysahtya kolme kertaa juomaan kun ei kertakaikkiaan vaan pystyny tuossa helteessa raahaamaan ihteeni eteenpain :D Ihanaa, kun miulla on kasimatkatavarana kaytannon pakosta talvikengat, paksut housut ja paksu fleecehuppari, kun en saanut niita mitenkaan mahtumaan matkalaukkuun ja naa ois tarkotus pukea paalle ennen lentokentalle lahtoa. Luulen etta Hong Kongissa voi olla myos aika lammin, joten katotaan tulenko mie hoyryna takasin Suomeen.

Suunnitelmissa on lahtea lentokentalle kahdeksaksi, itse lento lahtee puolenyon aikaan. Mutta sita ennen saatetaan kayda ulkona syomassa ja nautitaan viimeisen kerran Perthin maisemista, saasta, ihmisista, ymparistosta ja tunnelmasta. Pieni haikeus tulee, kun onhan tama kuitenkin ollut meidan koti kunnioitettavat kaksi kuukautta. Mutta nokka kohti kotisuomea, ja uusia seikkailuja sitten kun niiden aika taas on! :)

1 kommentti:

  1. Tervetuloa kotisuomeen!Teitä odotellanna kovasti!!!!

    VastaaPoista