15.10.2011

Never felt better

Täältä saa siis sitä utopistista juomaa, jota bubble teaksikin kutsutaan.
Eilen oli sitten vika työpäivä. Saatiin kaikki paperit ym. hommat hoidettua ja nyt ollaankin sitten yhtä hienoa työkokemusta rikkaampia. Fiilis on ainakin miulla hyvä tällä hetkellä, en olis voinu kuvitella tän reissun olevan lähellekään tätä mitä tää on ollu! Ja tuo oli siis positiivinen ilmaisu :D Ainut miinus on, että huomenna tosiaan sanotaan heipat tälle mantereelle... Mutta aina pitää lähteä pois, että voi tulla takas! WTV:stä jäi hyvä kuva meille, toivottavasti sama pätee toisinkin päin. Harmittaa vähän lähteä, kun just oltiin päästy työnteon rytmiin ja nyt sitten jo lähdetään pois... Kiikutettiin eilen myös iso boksi suklaata ja keksejä työpaikalle. Meillä oli kuvia vikasta työpäivästä, mutta jostain syystä Jennan kameran kortti alko just äsken temppuilemaan eikä saaha niitä koneelle... Toivottavasti saadaan ne vielä pelastettua, siellä oli hyvää materiaalia!

Vehreä puisto keskellä ydinkeskustaa, Suomi vois ottaa mallia tästä...
Pilvenpiirtäjä :D
Sannin tuska
Tänään herättiin sitten kummallisen aikaseen, vaikka olis voinu nukkua pitkään. Lähettiin sitten Sannin kanssa tekemään viimeiset ostokset ja nauttimaan auringosta, lämpötilahan on täällä nyt n. 27 astetta että ei mitenkään huono :) Käytiin juomassa viimeset bubble teat ja syötiin pizzaa jossain puistossa. Nyt ollaan sitten yritetty tunkee tavaroita matkalaukkuihin, joka vaikuttaa osittain aika epätoivoselta touhulta (ainakin Sannin osalta). Illan ohjelmasta ei oo vielä tietoa, mennään ehkä syömään kengurupihvejä jonnekin... Huomenna sitten oliskin se kauan odotettu ja vihattu vika päivä täällä (nyyh) ja koska huomiseks on luvattu 34 astetta lämmintä, niin saatetaan mennä Cottesloe Beachille nautiskelemaan auringosta kun siitä voi vielä toistaseks voi nauttia ;D Lentohan meillä lähtee vasta puolenyön aikoihin, hostellilta lähetään varmaankin 8-9 aikoihin illalla. Siihen asti siis nautitaan loppuhetkistä ihan täysillä, jee!

Auringosta nautiskelua parvekkeella. (Ja märkäruven rapsuttelua, jota Sannilla jälleen on - tällä kertaa myös selässä.)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun tulette kotiin, kyllä täällä ollaan odoteltukin jo pitkän aikaa...Hyvää paluumatkaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikille mielenkiintoisesta blogista ja hienoista kuvista. Tuntui kuin itsekkin olisi ollut mukana matkalla. Tervettuloa kotiin ja turvallista paluumatkaa.

    VastaaPoista