21.10.2011

What about now?


 Miulla on nyt sitten varmaan kunnia päättää tää blogi tältä erää, kun muut on jo tehneet nää paluupostaukset. Ei miulla kyllä mitään sanottavaa enää tähän oo, Jenna ja Sanni tiivisti tunnelmat aika hyvin... Ikävä on ihmisiä ja koko Australiaa, mutta oli kyllä kiva syödä aamupalaks jotain muutakin kun kaks kuppasta paahtoleipää ja juoda hyvää kahvia ja nähä kavereita (miks nää miun postaukset johtaa aina ruokaan....)! Tää sää vaan on liian kylmä ja unirytmi ei meinaa korjaantua millään. Mieki oon vieläki ihan sekasin päivissä ja en voi olla miettimättä, että vielä viikko sitten oltiin Australian auringon alla. Ja aina kun kattoo kelloa niin ei voi olla miettimättä paljon se on Ausseissa :D

Aamiainen ILMAN leipää, nam!
Missä uima-allas ja aurinko?
No, kuten Jenna jo postauksessaan ilmoitti, päätettiin tosiaan lähtee koulun jälkeen takas. Miun mielestä ihan hyvä vaihtoehto pitää ns. välivuosi opiskeluun ja lähtee tekemään jotain muuta, tässä kun nyt vielä kahden vuoden aikana pitäs suoritella amiksen opinnäytetyö, IB-kokeet, YO-kokeet ja lukion päättötodistus. Tiukkaa tulee olemaan, mutta ehkä siitä selvitään kun on jotain mitä odottaa! Muutenkaan ei ainakaan vielä oo pienintäkään hajua mitä haluaa tehdä tän koulun jälkeen, joten välivuosi voi olla enemmän kuin tervetullut... Mutta kuten sanottu, Australia we'll be back!!

1 kommentti:

  1. Hyvä blogi on ollu, ja voin sanoa et vaikka aussikulttuuri on aina muutenkin kiehtonu mua, niin tää blogi oli viimeinen niitti sille päätökselle et mä lähen sinne joskus vielä itekkin!

    VastaaPoista