12.10.2011

The final countdown

4, 3, 2, 1... Näin ne päivät vaan hupenee ja lähtö Suomeen lähestyy. Miun puolesta voitais lähtee vaikka tänään, kun oikeestaan kaikki mitä on halunnukkin nähä on jo nähty. Mutta nautitaan nyt näistä viimeisitä hetkistä täällä täysillä! :)



Eilisen yhdeksän tunnin työpäivän jälkeen tämä päivä tuntui melko puuduttavalta. Jatkettiin Piian kanssa samaa kuin eilen eli editoitiin promoja koko päivä. Tehokkaasti saatiin yhteensä kahdeksan promoa tehtyä, mikä on ihan kunnioitettava saavutus. Huomiseksi Piialle jäi kolme editoitavaksi, mie lähen kuvaamaan Jingjingin kanssa aamulla klo 8.15. Herätyksestä tulee tuskaa kun mie oon tunnetusti paha aamutorkku. No jaa. Ei enää montaa aamua täällä ja aikaero Suomeen päin on onneks edullinen kouluaamuherätyksille. Tosin syyslomahan on välissä sotkemassa senkin että siihen meni sekin hyöty.

Huomenna taas kuvauskeikalle.

Illalla käytiin Piian kanssa lenkkeilemässä. Hämärässä lenkkeily on aivan ihanaa ja oli kiva kierrellä katselemassa paikkallisten ihmisten asuntoja. Edelleen mietitytään missä kaikki ihmiset ovat iltaisin, sillä vaikka Perth on suurkaupunki klo seitsemän aikaan ihmisiä tapaa ulkona liikkuessaan tyyliin vähemmän kuin Outokummussa.

Tän päivän kuvasaalis oli aika laihaa, joten tässä kaunis villikukka Pinnaclen reissulta. Niistäkin huomaa, että kesä on tullut.

Löydettiin myös uusi puisto ihan tästä meidän läheltä - Hyde Park. Kaunis paikka, jossa oli kaksi lammikkoa. Täysin peilityyni vesi näytti sanoinkuvaamattoman upealta katuvalojen loisteessa. Mietittiin Piian kanssa että se vesi ei edes näyttänyt vedeltä kun oli niin tyyntä. Jumituttiin Northbridgessä katselemaan laskuvarjohyppytoimiston ikkunaa. Olisi siistiä mennä mutta maksaa aika paljon. Harmi sinällään.

Tässä taas ainoastaan Länsi-Australiassa kasvava Kangaroo Paw. Suomennettuna kengurunkäpälä.

Lopuksi linkitetäänpä tähän nyt viimein jakso ohjelmaa jonka kanssa ollaan tuolla eniten tekemisissä. Saanko esitellä: Undercurrent ja uusin YouTubeen ladattu jakso. Tässä jaksossa mie oon kuvannu (Suicide Reporting) ja editoinu (Black Swan Awards), Piia editoinu (gallupit ja ehkä Riverside, en muista ulkoa) ja Jenna kuvannu (gallupit). Eli kaikkien tuotosta on nähtävillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti