17.9.2011

After rain comes sun

Eilen ei tullut blogitekstiä kun ei tapahtunut mitään jännää. Tai no, miun ois pitäny pysyy ihan sängyssä kun failasin kaiken. Myöhästyin töistä, hävitin Warrenin kovalevyn, kaadoin nuudelilitkut recorderin päälle enkä osannu puhuu Carolynnille selkeetä englantia vaan takeltelin ihan yksinkertaisimmissakin sanoissa niin että melkein itketti. Lisäks kotimatkalla satoi, mokkulan uudellenlataus ei onnistunut ja ahistuin joistakin henkilökohtasista asioista joita en ehkä ikinä saa ratkaistua... Mutta se eilisestä. Ei vaan ollu miun päivä.

Katutaiteilija joka on keskustassa melkein aina. Aiheet muistuttaa erehdyttävästi Kalevalaa...

Tänään taas käytiin kaupungilla pyörimässä, ykkösprioriteetteinä ostaa mokkulaan lisädataa ja hankkia halpaa jogurttia. Syötiin jälleen epäterveellisesti Hungry Jacksilla, jonka jälkeen Piia ja mie pyörähdettiin muutamissa kaupoissa. Miun mukaan tarttu talvikengät 19 dollarilla. Mietin aika pitkään ostanko, kun niissä on ihan sileet pohjat eli Suomen liukkaissa keleissä tulee varma kuolema noilla kävellessä. En kuitenkaan voinu vastustaa kun alkuperänen hinta oli 69 dollaria ja oli sopiva kokokin vielä hyllyssä. Tänne kannattaa tulla nyt ostamaan halpoja talvikenkiä, jos kiinnostaa! Piia löyti meijän vakiovaatekaupasta Supresta farkut ja yritettiin metsästää vielä ruskeeta vyötä niihin. Sellasta ei kuitenkaan löytyny niin käväistiin vaan Woolworthsistä sitä jogurttia ja painuttiin hostellille koomaamaan.

Erittäin sotaisa lokki joka kärkkyi meijän hampurilaisista nypittyjä suolakurkkuja. Rääkyi tosi ilkeesti kun ei uskaltanu tulla tarpeeks lähelle ja meni sitten kiusaamaan pienempiään.

Täällä on kesä, mutta pitää sitä Suomeen paluutakin ajatella...

Tän päivän sääkin on ollu ihan mukava eiliseen sateeseen verrattuna. Aamulla oli vähän pilvistä, mutta lämpötilat oli silti niin korkeella että ulkona tarkeni t-paitasillaan. Aurinkokin tuli esiin jossain vaiheessa, joka on ihan miellyttävää vaihtelua viime päivien sadekuuroille. Eilen satoi aamulla oikeesti kuin ois saavista vettä kaatanu. En ole varmaan ikinä nähny moista sademäärää missään. Onneks oli vaan sadekuuro ja istuin turvallisesti kastumatta autossa matkalla Roxannen luo.



Ainiin ja huomenna syödään kengurua! Jenna kävi ostamassa meille yrttivalkosipulimarinoidut kengurun fileepihvit. Pitäähän tätäkin Australialaista ihmettä kokeilla nyt kun tänne asti ollaan tultu. Yllättäen muistelen, että kengurunlihaa (pakastettuna tosin) saa Suomestakin. Ihan tyyliin Citymarketista, että jos kiinnostaa kokeilla meidän henkisenä tukena tätä ihmettä niin eikun vaan kauppaan ;)

Tämmöstä ois tarkotus katsella huomenna - lautasella tosin. Melkein tulee syyllinen olo kun katsoo tätä kuvaa ja pitäis syödä jotain noin söpöä.

1 kommentti:

  1. Elämä on kaaoksen hallintaa ja siinä olette onnistuneet hyvin! Kiva lukea teidän elämästänne siellä! Ajatelkaa, se mistä haaveilitte ja mitä suunittelitte toteutui! Olette toso kovia naisia!!

    VastaaPoista