19.9.2011

Doctor wanted part 2 + irkkujalkapallobaari

Tänään oli tuskaisa päivä. Heräsin aamulla yskimään ja huomasin, että keuhkoon koskee ainakin yskiessä ja osittain myös hengittäessä. Jippii. En sitten aamulla oikein pystynyt keskittymään mihinkään töissä tämän takia, onneks se meni ohi muutamassa tunnissa, mutta kävin kuitenkin varaamassa ajan lääkärille huomiseksi kun tää yskä on jatkunu jo 4 viikkoo eikä oo parantunu melkein ollenkaan vaikka ostin yskänlääkettä jo monta viikkoa sitten ja vaikka mitä... Aina kun luulen, että nyt helpotti jo niin meinaan taas yskii keuhkoni pellolle ja oksentaa sen takia. Pääsenki sitten liittymään tähän iloiseen "olen käynyt lääkärissä"-kerhoon. Toivottavasti sitten myös saan jotain tähän mikä auttaa enkä pelkkää "tule 2 viikon päästä uudestaan, jos tuo vielä jatkuu" -vastausta.


Korttipelit on kovassa huudossa täällä iltahuveina


Korttipelien lisäksi meidän suurinta huvia on adjektiivitarinoiden kirjoittaminen. Piian vihkossa on kohta varmaan yli lähemmäs 10 sivua tarinaa, josta puuttuu adjektiivit ja lopputulos on aina yhtä vatsalihaksia treenauttava! Näitten lisäksi Sanni mainitsi pari päivää sitten miun ja Piian yöelämästä jotain, joten päätinkin sitten kerrankin päivittää jotain, mistä saa edes jonkinlaista käsitystä tästä termistä ja siitä, mitä täältä voikaan löytää. Edellisellä reissulla käytiin muutamien tuttujen kanssa The Shed -nimisessä baarissa, joka oli nimensä mukaan telttamainen katos. Paikasta löytyy myös esiintymislava ja ravintolapuoli, jossa olikin paljon porukkaa katsomassa jalkapalloa. Melkein kiinnosti urheilu; bändikin lähti pois ja lavan eteen vedettiin screeni, josta sai katsella lisää jalkapalloa, joten lähdettiin aika nopeasti takaisin hostellille.

Irkkupelit ilmaiseksi The Shedissä. Harmi ettei jalkapallo oikein sytytä...



PS: Sannille opetetaan kokkausta, tässä kiehuu uusi tuttavuus eli peruna. Makaroonien keittäminen luonnistuu jo melko lahjakkaasti ohjatuissa olosuhteissa x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti