29.9.2011

Räkäisestä makaroonilaatikkoiseksi


En ollut tänään töissä ollenkaan, take that society! Syy oli siis se, että eilen menin normaalisti töihin, olo oli vähän flunssainen, räkäinen ja zombiemainen. Puolen päivän jälkeen kävi käsky mennä kotiin paranemaan ja lepäämään, eikä seuraavana päivänä tarvitse tulla töihin. Joten nukuin pitkään aamulla, missasin ilmaisen aamupalan 3 minuutilla, jonka seurauksena löllöilin vielä lisää ja söin omaa leipää hiljaisessa keittiössä noin kello yksitoista, suurin osa muista asukeista oli töissä tai vielä nukkumassa, en tiedä. Iltapäivän puolella oli pakko lähteä ruokakauppaan, mutta tylsyyden siivittämänä päätin valita maisemareitin ja vähemmän kävelyä vaativan vaihtoehdon eli nappasin Kattibussin lähimmältä pysäkiltä ja lähdin seikkailemaan.



Oli pakko hypätä pois Russell Squaren kohdalla, koska tästä ollaan ajettu ohi niin monta kertaa, mutta ei olla koskaan käyty katsomassa tarkemmin. Nyt kun olin yksin, oli loputtomasti aikaa ja uusi bussi 10 minuutin välein käytössä, hyppäsin hetken mielijohteesta tutkimaan tätä paikkaa tarkemmin. Koko paikka siis on pieni puiston palanen, johon johtaa neljästä suunnasta yläkuvassa näkyvä hieno kävelykatu ja keskellä on pyöreä rakennus, jonka ympärille on rakennettu neljät portaat ja neljä erilaista suihkulähdettä!

Suihkulähteistä ensimmäisenä silmään osunut ja ehkäpä myös hienoin!

Laskekaa huviksenne, kuinka monta autoa tuon puun alle mahtuu, ainakin 12




Black Betty's -nimisen baarin seinästä napattu kuva. Viimeinen mielenkiintoinen asia, jonka näin ennen seuraavaan Kattibussiin hyppäämistä. Sitten vaan kohti ruokakauppaa, tosin muutamia matkamuistoja ja tuliaisia tarttui mukaan samantien matkanvarrella, koska onnistuin jäämään väärälle pysäkille... Illalla tehtiin makaroonilaatikkoa ja saatiin kummallisen paljon huomiota respatyypeiltä sekä random irkuilta, jotka ilmoittautui vapaaehtoisiksi syömään meidän teoksen, haha! Makaroonilaatikko herättää muutenkin paljon mielenkiintoa ihmisissä, ollaan jo jouduttu etsimään resepti ihmisille työpaikalla ja tänään sitten kyseltiin myös hostellilla useaan otteeseen, että mitä tuosta on syntymässä!

1 kommentti:

  1. Hyvä Suomi ja hyvä makaroonilaatikko! Keksikäähän muitakin hyviä ohjeita maailmalle annettavaksi.

    VastaaPoista