28.9.2011

Kaaoksen hallintaa

Yhtä selvä kuva kun päiväkin.
Tää päivä on ollu aika sekasortonen ainaki työpäivän osalta. Maanantaina miulle sanottiin, että meen tällä viikolla kuvaamaan Riverside-ohjelmaa, jonka kuvaukset olis sitten pitäny olla tänään. No, tänään Warrenilla ei ollu sitten miulle mitään tekemistä (ei edes tätä kuvausjuttua siis), joten menin alakertaan kysymään voisko programmingin puolella tehä jotain. Sinne jäätyäni eka Jenna ja sit Sanni tulee sanomaan, että mie oonkin menossa tänään Warrenin sanojen mukaan jonnekkin kuvaamaan. No, eipä siinä mitään, kun Warren tulee sanomaan miulle, että voin jatkaa editointia tänään, koska joku ei tullu paikalle ja se juttu piti editoida.  Siirryin sitten mukavan rennosta alakerrasta takas yläkertaan..

King's Parkin reissulta selkeä kuva.
 Sillä aikaa Jenna lähti takas hostellille, koska oli kipee. Sitten Carolyn tuli sanomaan Sannille, että kuvaukset joihin Sannin piti mennä on peruttu, koska jonkun auto oli hajonnut. Warren tuli sitten kysymään Sannilta mitä tapahtu ja Carolyn tuli sitten selittämään. Warrenin ongelma oli se, että Riverside-juttuun olis tarvittu kaks kameramiestä ja Jennan olis pitäny olla se toinen (eikä siis miun niinku aluks kaikki luultiin eikä Jenna ollut kuullut tästä jutusta yhtään mitään). Eräs Harry, joka oli jo mennyt Riverside-kuvauksiin, ei ollut tiennyt, että sen olis pitäny ottaa Jenna mukaan. Warren oli sitten laittanu Harrylle viestin, että ottaa Sannin mukaan (mutta tosiaan vasta sillon, kun Harry oli jo menny sinne). Kaikki on varmasti pudonnu jo kärryiltä, mutta loppujen lopuks siis Sannin olis pitäny olla kuvaamassa sitä Riversidea, vaikka sille oli sovittu jo muu kuvauskeikka eikä Warren ollut edes tietoinen sen peruuntumisesta. Loppujen lopuks sitten Tibor otti Sannin assariks ja ongelma saatiin kai ratkaistua.


No, heti kun Sanni tuli kuvaamasta, Warren keksi valittaa Sannille, että Sannin olis pitäny olla tänään nauhottamssa radiomainosta johonkin aikaan. Warren oli siis kertonu tästä jutusta Sannille n. 2 viikkoa sitten, mutta ei kertonu kenen kanssa ja missä ja millon ja mitä. Eikä viime viikolla ollu tarvinnu tehä mitään. Joku tyyppi sitten odotti tänään 2 tuntia, että Sanni tulee kuvauksista...

Sanni haki lisää sekavia antibiootteja tänään.
Tästä voi SELKEÄSTI havaita minkälainen sää täällä on vallinnu viimeset kolme päivää (tänään esille tuli aurinko, jee <3)
Että jee, onnittelen sitä joka sai tuosta purkautumisesta jotain selvää. :D Mietittiin täällä kolmen pään (joista yks on täynnä räkää) kanssa, että miten tää homma meni. Merjan sanoja lainaten, työssäoppiminen saattaa tosiaan olla pienoista kaaoksen hallintaa... No, onneks hostellilla sentään on tuttua ja turvallista. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti