15.9.2011

I have the power!


Tämä päivä meni taas rattoisasti master control roomissa soittolistojen parissa. Tuntuu aika hyvältä työskennellä huoneessa, jossa kaikki viimehetken valinnat tapahtuu. Miulla on valtaa, kun pystyn päättämään mitä telkkarista tulee ja millon sekä kuulen samalla kaikki tv-aseman tulevaisuuden suunnitelmat ennen muita siinä valtaapitävien kyljessä istuessa. Mahtava tunne, kun olin ensimmäisellä viikolla tekemässä programmingia ja etsimässä/nimeämässä elokuvia, nyt laitan samoja elokuvia soittolistaan ja katselen seuraavana päivänä mitä sain aikaan. Siinä sivussa käyn aina kuvailemassa muutamia gallupeja kadulla ja kaikkein parasta on nähdä oma nimi aivan oikean tv-ohjelman lopputeksteissä! Kaikki palaset alkaa loksahdella kohdalleen ja kokonaiskuva tv-aseman toiminnasta hahmottua. Miulle on sanottu täällä ainakin neljästi, että miussa ois ehkä johtaja ainesta, joka oli sinänsä vähän yllättävä veto.

Melkein saatiin Sannin kanssa tänään huumorilla suostuteltua technical cordinator näyttämään meijän lyhytelokuva fillerinä parin ohjelman välissä. Siinä sivussa opittiin, miten pitää toimia jos oikeasti haluttaisiin saada omaa materiaalia telkkariin. Saatiin myös tietää, että ensiviikosta alkaen aletaan säännöllisesti tekemään Sannin kanssa mainoksia jollekin radio asemalle.


Sanni ja Piia editoi syöpä-juttua ilmeistä päätellen hyvin onnellisena



Koin myös taas random hetkiä, kun aivan helvetillisen jättimäinen torakka ilmestyi tyhjästä käden viereen pöydälle. Tein kaikessa rauhassa soittolistaa, kunnes tämä vähintään Mini-DV kasetin kokoinen torakka alkoi rapistella noin 20 cm päässä. Onneks en yleensä kilju, koska muuten koko TV-asema ja pari naapuri rakennustakin olisi kyllä kuullut...

Alhaalla on A4 kokoinen paperi, verratkaa siitä minkä kokoinen hirviö tässä vipeltää

Pelastajani Joe tuli kahden lautasen kanssa ja vei torakan ulos ennenkuin se söi miut tai mie sen

Joen viimeisen päivän kunniaksi syötiin taas valehtelematta metrin pituisesta laatikosta suklaata koko päivä


3 kommenttia:

  1. Aika urhea Joe kun pelasti torakkaparan siun hampaista :D Sille vois myöntää mitalin tästä hyvästä.

    VastaaPoista
  2. Totta xD Kaydaan tanaan ostamassa sille joku Torakanpelastaja -palkinto.

    VastaaPoista
  3. Minun tätini laittoi mikrouunin päälle huomattuaan, että siellä on torakka...voi oksennus.

    VastaaPoista