7.9.2011

Wicked game

Miun keskittymiskyky on joutunu koetukselle kolmen päivän editointiputken takia, meinaa vähän kiristää hermoa... Editointi kun ei välttämättä ihan suosikkihommaa oo, ainakaan näin suurissa määrin. Toisaalta on kyllä oppinu tekemään kaikkia ihan hienoja juttuja. No, ehkä ens viikolla pääsee tekemään jotain muuta (tai saa ainakin uutta materiaalia editoitavaks...). Muutenkin tylsä istua sisällä aurinkoiseen ja lämpimimpään aikaan päivästä, kun viikonloput on luonnollisesti pyhitetty sitten sateille :D


Kirotut pallot.

Tän päivän kohokohtana ylpeänä mainittakoon ensimmäinen uintihetki! Eilen lyötiin vetoa muuan australialaisen tutun kanssa, että biljardipelin häviäjä joutuu hyppäämään hostellin uima-altaaseen vaatteet päällä. Mie ja Jenna sitten tartuttiin tähän haasteeseen ja lopputuloksen voikin sitten varmaan arvata. :D Siellä sitä sitten räpiköitiin tänään, vaatteet päällä, yleisön kannustamana... Eikä ollu ees kylmää vettä! Varmaan nää ihmiset aattelee täällä että suomalaiset on ihan hulluja.

Siellä sitä sitten uitiin, vihdoinkin!


Siinäpä tää päivä tiivistettynä, video- tai kuvamateriaalia tästä uintihetkestä saattaa tulla jo huomenna jos jaksetaan vähän editoida niitä (en voi enää ajatella muuta kun editointia...) :D Niin ja vielä myö kostetaan sille aussimiehelle tää uintihässäkkä, pitäs vaan keksii että miten!

2 kommenttia: