13.9.2011

Must on tullu tonnikalahullu

Tämä päivä oli aika tavallinen. Herättiin väsyneenä ja mentiin töihin. Piia editoi, Jenna jatkoi playlistien parissa ja mie vaan hengasin koko aamun jutellen ihmisille. Warren laitto miut myös kahtomaan sitä kakkushown materiaalia ja sain muutamia vinkkejä jatkoa varten. Huomasin ainakin että miun kuvanlaatu on aika vaihtelevaa, välillä tulee tosi hyvää ja vakaata kuvaa sitten taas ihan hirveitä rajauksia ja täriseviä shotteja. Mutta tosi paljon tein havaintoja omista virheistä ja jatkossa osaan ottaa tiettyjä seikkoja huomioon.

Esitelläänpä tätä kakkutiimiä kuvin... Warren ja Chris (jolla on maailman hienoin alkuperäinen 80-luvun Transformers piirretyn Starscream t-paita! En suotta antais oikeeta kättäni moisesta aarteesta...).

Iltapäivällä sitten nauhotin muutaman voice overin Joen DIY Cancer juttuun jota Piia editoi. Warren laitto miut myös editoimaan promovideota, mutta siitä ei tullut oikeastaan mitään kun kone jumitteli koko ajan. Lopulta meni hermot ja lähdettiin pois, kun kellokin oli jo viisi.

Roxannen koira Tango. Tosi lutunen rottwailer-labradori sekotus jolle rapsutukset kelpaa aina :) Omaa koiraa Kössiä tulee ikävä kun sekin on nyt vanhemmiten samanlainen lössykkä...

Työpäivän jälkeen yritettiin metsästää frisbee jostain niin oltais voitu mennä puistoon heittelemään, mutta täällä menee kaupat ihan ihmeellisiin aikoihin kiinni niin eipä sitten sitä vieläkään saatu. Löydettiin kyllä uusia kauppoja mitkä pitää käydä katsastamassa kuhan on aikaa. Ja samalla bongailtiin hirveitä tuunattuja lava-autoja. Ollaan jo aiemmin katottu että mitä ihmettä, jos Suomessa ois tuollanen niin siut naurettas kyllä maasta pois :D

Tuunattu, nolo lava-auto. Eikä ees vielä pahimmasta päästä kun ollaan nähty vaikka millasta sähkönsinistä ja neonvihreetä.

Ruokana tänään oli eilisiä tonnikalasalaatin jämiä. Muutamaan päivään ei oo tullu syötyä lämmintä ruokaa kun miulla on taas tällänen hirvee tonnikalakausi menossa :D Ei tee mieli syödä melkein mitään muuta. Tonnikalapatonkeja lounaaks ja päiväruuaks, aamupala nyt sentään on vielä perinteistä paahtoleipää ja jugurttia. Huomenna vois varmaan kokatakin jotain.

Tonnikalahullun kädet syyhyää.

Tää märkärupikin näyttäis pikkuhiljaa paranevan. Antibiootteja oon syöny nyt neljä päivää ja naama näyttää ehkä vähän paremmalta. Jos ei tällä yhellä kuurilla lähe niin voin hakee toisen satsin tuota Cephalexiniä, mutta yritetään tällä yhellä selvitä. Karkkiakin on tullu vähän liikaa vedettyä tän antibioottikuurin takia kun mie en saa noita kapseleita muuten alas. Voi ehkä kuulostaa vähän oudolta, mutta karkit on silleen liukkaita et niiten kanssa menee mikä vaan :D

Tänään ostettu 600 gramman karkkipussi on huvennut pelottavan nopeesti, vaikka miun piti ottaa niitä lähinnä antibioottien kanssa.

Tältä päivältä ei taaskaan ollu uusia kuvia, mutta kaivelin arkistojen kätköistä jotain. Enjoy :) Miun ois tarkotus pistää muutenkin joku taidekuvapostaus tässä joskus tulemaan ja korvata nää huonolaatuset kännykkäkamerasysteemit. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti