3.9.2011

Shoppailua shoppailua

Tää päivä meni keskustassa pyöriessä. Kierreltiin kauppoja ja katseltiin mitä halutaan mahdollisesti ostaa. Vielä ei nimittäin kannata joutua shopping spree kierteeseen tai rahaa ei jää loppumatkaksi ollenkaan. Tästä huolimatta reissulta tarttui kuitenkin mukaan vaikka mitä kivaa.

Jenna ja mie käytiin aluksi kirpputorilla, josta löytyi Jennalle hieno Australia-aiheinen toppi sekä shortsit. Hintaa yhteensä naurettavat 6,50 dollaria. Miun käteen tarttui ihan järkyttävä oranssi t-paita sekä musta toppi jollasta oon aina ehtiny, 5 dollaria. Ainoo ongelma, että siinä on liian pitkät olkaimet, mutta ne lyhenee kotona toivon mukaan helposti ja täällä poppakonsteilla hakaneuloja käyttäen. Piia löysi omasta kaupastaan shortsit ja villatakin. Käytiin ostamassa Piialle myös uudet kuulokkeet, kun entiset oli menny rikki pari päivää sitten.

Lähes täydellinen toppi jossa on vaan hieman liian pitkät olkaimet ollakseen täydellinen.

Piia löysi unelmashortsit, villtatakin ja kivat, vihreät kuulokkeet hajonneiden tilalle.

Australiameininkiä asutralialaisimmillaan. Jennan aurinkolasit, toppi ja shortsit.

Tämän jälkeen käytiin London Courtissa joka on aivan upea kauppakuja. Jenna sai sieltä itselleen aurinkolasit melko halvalla. Myö mentiin Piian kanssa The Merchant nimiseen kahvilaan, jossa tuli nautittua kupillinen cappuchinoa (Piia vaan kun mie en kauheesti ymmärrä hienojen kahvien päälle) sekä turkkilainen kasvisleipä. Ei mitään halvinta lystiä, mutta ihan mukavaa oli.

London Court kaikkine puoteineen näytti niin brittimäiseltä paikalta kuin vain olla ja voi.

Kerrassaan hieno paikka.

Turkkilainen kasvisleipä.

Cappuchinoa.
Kotimatkalla käytiin apteekissa hommaamassa Jennalle lääkettä kuivaan yskään (se ei sentään onneksi ollut reseptillä) ja Colesilla ostamassa ompelusetti miun rikkinäisiä housuja varten. Tuskaisesti myös ompelin ne itse, ja vaikka jälki ei nyt mitään mestarillista olekaan, pysyy housut nyt toivottavasti kasassa kotiinpaluuseen asti.

Tätäkin saatiin apteekista ilman suurempia ongelmia, joskin ei meinattu ymmärtää kuivan ja limaisen yskän eroa.

2 kommenttia:

  1. Oiskohan Fisherman`s Friend karkista ollu apuu Jenna Yskään? Saa varmaan myös Australiasta.

    VastaaPoista
  2. En tiiä, voishan sitä kokeilla. Ostin nyt jo tuota kallista ($20) yskänlääkettä niin juon sen eka loppuun jos se vaikka auttaa. Tai toivottavasti auttaa ilman että pitää juoda koko pullo...

    VastaaPoista