23.9.2011

Piece of cake

Pitipä taas heräillä aikaseen töihin kun tiedossa oli Roxanne's Cake Housen viimesen jakson kuvaukset. Kamoja pakkaillessani ja testaillessani niitä onnistuin vahingossa katkaisemaan sähköt koko alakerrasta. Yks lamppu meni oikosulkuun ja poltti sulakkeen... Tai niin mie ainakin luulin. Täällä sulaketaulujen tilalla on ilmeisesti joku virtakytkinsysteemi, joka vaan menee pois päältä jos verkkoon pääsee ylijännitettä. Eli sähköt saa takasin erittäin helposti yhtä nappia painamalla, miun onneks.

Tälläisellä valaisimella sain melkein katastrofin aikaan kun sähköt meni poikki.

Tästäkin episodista siis selvittiin ja haikeilla mielin hyppäsin Kristyn autoon, viimeistä kertaa suuntana Kwinanassa sijaitseva Roxannen talo. Yritin tänään ottaa erityisen paljon kuvia, etenkin Tango sai paljon huomiota osakseen kun sitä en ainakaan tule näkemään enää ikinä. Saatiin vielä lopuksi Roxannen valmistamia herkullisia muffinseja ja kinkkupiirakkaa (jossa valitettavasti oli herkkusieniä... urheasti kuitenkin nielin muutaman) palkkioksi hyvin tehdystä työstä.

Tango nauttii auringonpaisteesta ja elämästä.

Roxanne ja Warren kuvaamassa introa Roxannen pihalla.

Päätösjakson kakku oli jotain uskomatonta. Kuumailmapallo, josta miulla ei valitettavasti ole parempaa kuvaa. Mut tuo yksityiskohtien määrä on jotain käsittämätöntä.

Chrisin työ äänimiehenä on aika helppoa. Istuu vaan pari tuntia pehmeällä sohvalla nenäänsä kaivellen :D

Tuolta paluun jälkeen mie tein yhden voice-overin ja siunattu Piia oli ehtiny miun italialaisravintolajuttuun haastateltavien nimiä. Piia on saanu tällä viikolla aika paljon kunnioitusta osakseen kun editoi tän viikon Undercurrent jaksoon kaikki muut tarinat paitsi gallupit ja tuon miun jutun. (Tosin avusti kyllä tuota miun editointia sen verran, että kunnia Piialle!) Mie tein tänään vielä jotain voice overia jossain välissä, jonka jälkeen viimeistelin tuon editoinnin. Työtunteja kertyi kunnioitettavat 8,5.

En ottanut kuvaa niistä Roxannen muffineista, mutta tässä ennen matkaa syötyä suklaakakkua á la keksi.
Loppuiltaan ei kuulunut nyt mitään erikoisempaa. Söin varmaan tonnin suklaata niin että rupes melkein ahistamaan ja juttelin voice chatissa muutamille ihmisille sekä koiralleni Kössille. (Kyllä, luit oikein.) Oli kuulema otuksen ilme ollu aika näkemisen arvoinen kun kuuli miun äänen ihmeellisestä viritelmästä, joita myös kuulokkeiksi kutsutaan. Koirat ei sinällään ymmärrä tuollasia juttuja, kun haju ja kuva ei välity niiden kautta.

Köppelström ennen lähtöä pakkausapulaisena. (Laiskimus makoili vaan patjalla kun kerrankin sai tilaisuuden.)

Pakko myöntää että yks asia mitä eniten täällä ikävöin on tuo Köpö :) Ja sivuhuomautuksena miulla on ihan mieletön koira/kissakuume johtuen lähinnä erään henkilön siskon koiranpentuhankinnasta :D Ja tulee nousemaan vielä tappaviin lukemiin, kun sain kuulla että tuolla Royal Showssa on sekä kissa että koiranäyttelyitä, agilityä, tokoa ja ties mitä. Pelonsekaisin tuntein kyseistä tapahtumaa odotellessa...

1 kommentti:

  1. Onko miun leipoma kakku verrattavissa Roxannen kakkuihin?! Tuskinpa... MUtta kiitos maininnasta kuitenkin...

    VastaaPoista