22.9.2011

Chaos, panic, disaster... My work here is done!

Tänään oli yleisesti ottaen harvinaisen tylsä päivä. Töissä opin kriisinhallintaa, kun miun vastuulle jätettiin tarkkailla lähetystä master control roomissa soittolistojen ohella. Lähetyksessä oli ongelmia elokuvan tökkivän laadun takia. Ensimmäiset ohjeet tilanteeseen oli: jäät tänne nyt yksin, jos tulee ongelmia, laita mainoksia ja sitten on 2 minuuttia aikaa selvittää mikä on vikana ja korjata asia. Jos et onnistu, laita musiikkivideo. Jos et silti onnistu, laita lähetykseen teksti jossa lukee "teknisiä ongelmia" ja korjaa asia. Panic! Onneksi elokuvan viimeinen osa ei kuitenkaan tökkinyt enää pahemmin sen jälkeen ja koko homma ratkesi sopivasti eikä miun loppujen lopuks tarvinnu alkaa selvittää mitään tai ruveta säätämään on-air lähetysten kanssa.

Stressaavaa, kun reilut 8000 ihmistä näkee jos teet virheen, joka on melko todennäköistä jos ei edes tiedä varmaksi mitä on tekemässä... Master controlissa istuminen on ihan jees; viimeisessä portaassa ennen varsinaisen lähetyksen ulostuloa. Mutta vastuuta on paljon, jos ei satu olemaan ketään muuta lähistöllä. Kaikki mitä teen menee suoraan katsojille eikä tilannetta voi enää korjata.

Yhteensä kaikki, mitä hamstrattiin eilisen lehdistötilaisudesta ilmaiseksi!

Hostellilla napsin ahkerasti antibiootteja ja toivon, että koko lääkärireissu ei ollut turha. Toistaiseksi ei vielä näy edistystä, mutta tämä nyt onkin vasta toinen päivä tätä kuuria. Huomenna on vihdoinkin perjantai ja saa nukkua pitkään pari päivää, jes! Jos sää paranee niin päästään ehkä jopa käymään jossain, jos ei niin löllöillään jossain oman huoneen lähiympäristössä ja mahdollisesti testataan uutta fribeeta! Ensiviikolla alkaa Perth Royal Show, jonne mennään saletisti napsimaan lisää Showbageja, joita edellisessä postauksessa jo esiteltiin!

Vaihtoehtoja tuleville viikonlopuille



Ja lopuksi vielä tämän hetken soi-jatkuvasti-päässä-kappale! Kuka kannattaa ajatusta, että opetellaan Piian kanssa sufflaamaan? "Everyday I'm suffling..."


1 kommentti:

  1. Silittelen pilkkua, mutta suflaus kirjotetaan shuffling h:lla. Päivän pätemiskiintiö näin ollen täynnä ;D

    VastaaPoista