19.8.2011

Can I take a picture of me?




Aamulla käytiin katsastamassa tuleva työssäoppimispaikka. Paikka oli aika pieni, mutta vaikutti kivalta. Myös ihmiset vaikutti kivoilta ja rennoilta (kuten australialaiset näköjään muutenkin :D). Aloitetaan työt ens tiistaina ja ekat viikot ollaan ilmeisesti joidenkin muitten nuorten kanssa. Jännityksellä odotellaan mitä tulee tapahtumaan :P Vakuutusasioita pitää vielä selvitella.


Sen jälkeen tarkotuksena oli mennä ostamaan tylsästi postikortteja, mutta päätettiin sitten hetken mielijohteesta hypätä Blue Cat-bussiin. Täällä Perthissä siis kiertää näitä kattibusseja (sinisen lisäks keltanen ja punanen) kolme kappaletta, niillä pääsee ilmaseks liikkumaan ympäri kaupunkia ja se on kyllä tosi mahtava juttu :P Nähtiin aika hyvin maisemia bussikiertelyn ansiosta, joten osataan ehkä suunnistaa täällä taas vähän paremmin.. Sai myös oikeesti huomata keskustassa ajellessa, että Perth tosiaan on miljoonakaupunki, sen verran oli porukkaa! Päätettiin sitten etsiä King's Park, jota oltiin tutkailtu kartalta jo parisen kertaa. "Hyvän" kunnon omaavina nuorina tietysti reippailimme järkyttävät rappuset jonkun kukkulan huipulle ja huomattiin, että King's Park on toosi iso paikka :D Käytiin ottamassa hienoja kuvia kaupungista ja lopuksi ostettiin jääteetä ja slushia (ei mitenkään meinannut tulla kuolema niitten ylämäkien ja pilvettömältä taivaalta paistavan auringon kanssa). Siinä istuskellessa päätettiin, että tullaan sinne tekemään uusi tutkimusretki myöhemmin, kun nyt jäi yli puolet näkemättä.





Pois tullessa käytiin ostamassa sitten niitä kortteja ja kyyläiltiin kaikkea söpöä tavaraa jossain kaupassa :D Yritettiin myös päättää halutaanko tosiaan ostaa se mokkula ja käytiin niitäkin kattelemassa kaupassa. Tultiin nyt tässä illan mittaan ehkä siihen tulokseen, että huomenna käydään hakemassa meille uusi lemmikki elektroniikkaperheeseen (tästä lisää myöhemmin!). :D

Aurinko laskee täällä nopeesti, nyt on jo tosi pimeetä ja kello on jotain 7 illalla. Lähetään tästä varmaan kohta puoliin syömään pizzaa jonnekin :)

PS. Jennan päivän fail: "You're cute. Can I take a picture of me?"

:D Oltiin puhumassa onko australialaiset ja kiinalaiset miehet söpöjä ja Jenna sitten demonstroi kuinka menet kysymään saako heistä ottaa kuvan! Tyylikkäästi olis siis mennyt, onneks tätä ei siis tapahtunut oikeesti (ainakaan vielä) :D

2 kommenttia:

  1. Menkää katsoo auringonlasku Kings parkiin. Lupaan että on hieno :)

    VastaaPoista
  2. Joo, tarkotus olikin käyvä siellä piknikillä joku päivä. Pitää sitten ajottaa tuohon auringonlaskuun :)

    VastaaPoista