21.8.2011

Mokkula on aina mokkula


Vegemite vainoaa mihin tahansa menetkin...

Tänään ei tehty oikeastaan mitään jännää. Mutta iloista perheenlisäystä saatiin, nimittäin Monni-mokkula liittyi elektroniikka perheeseen! Tuli kyllä huomattua, että mokkula on mokkula missä tahansa päin maailmaa... Näissä prepaid neteissä on datarajoitus eli tässä 3 gigaa. Se menee yllättävän nopeasti, joten ei tälläkään vielä kovin paljon surffailla...

Punaisen Kattibussin aikataulut ja reitti

Päivällä myös ajeltiin ympäriinsä Red Catilla eli punaisella kattibussilla. Aika hyvä keksintö nuo ilmaiset kaupunkibussit, oppii helposti liikkumaan kun näkee niillä ajellessa millaisia mahdollisuuksia missäkin päin kaupunkia on ja sinne on sitten myöhemmin helppo vaikka kävellä. Kattitour päättyi kyllä kesken kun toinen kattibussi oli hajonnut ja matkustajia siirrettiin meidän bussiin, lähdettiin evakkoon ruuhkan alta. Mutta tämän ansiosta löydettiin australialainen "tokmanni" jolla oli hassu nimi, ei nyt tule kyllä mieleen mikä. Kaikkea sai tasarahalla, mukaan tarttui söpö astiapyyhe, rasioita ruualle ja Harry Potter pannukakkutaikina!


Make & Bake activity with Harry

Ja tänään myös tehtiin ensimmäinen spontaani ihmiskontakti ilman sen kummempaa syytä! Tutustuttiin englantilaiseen tyttöön joka asuu nyt pari päivää tässä samassa huoneessa meidän kanssa. Ehkä se tästä lähtee, nimittäin sosiaalinen elämä, ettei tarvitse ihan tutulla kolmen porukalla koko kahta kuukautta mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti