19.8.2011

Kuolenko janoon vai nälkään?



Jos täällä johonkin kuolee niin todennäköisesti nälkään! Ostettiin eilen ruokaa melkein 50$ edestä, eikä edes paljoa saatu. Ostettiin leipäpussi, voita, muutama appelsiini, puolikas ananas, 2 porkkanaa, pakastepizza, vesipullot, 2 pussia makaroneja ja tomattikastike ja suklaata. Karkeasti suomennettuna tuo maksaa n. 37€ Siis Suomessa tuon olis saanu ehkä max. 20€ kaiken! Miten hintataso voi täällä olla noin korkea? Joku sanoi ennen matkaa, että ulkona syöminen tulee halvemmaksi kuin ruuan ostaminen itse. Alan pikkuhiljaa uskoa tuohon teoriaan, pitää testata tänään millä hinnalla saa valmista ruokaa ja katsoa miten kannattaa tästä sitten jatkaa...

Foood!

Sen lisäksi, kun menee kauppaan niin ei edes löydy tavallista ruokaa. Kaikki kaupat on täynnä aasialaista tavaraa, nuudeleita ja muuta vastaavaa. Löydettiin eilen vaan 1 kauppa joka oli ei-kiinalainen. Näissä pikkukaupoissa ei oikeastaan edes ollut muuta kuin kuivatavaraa. Hedelmät, liha ja maitotuotteet piti ostaa erikseen muualta. Onneksi tänään löydettiin iso kunnon ruokakauppa, jossa oli kaikki tarpeellinen ja vieläpä kohtuuhinnalla.

Pelastava löytö

Tama naytti eka hyvalta, mutta tais olla joku tukkutavarakauppa, tai ainaki silta se naytti

Hostellilla saadaan ilmainen aamupala, joka on paahtoleipää ja muroja. Sanni ehti kyllästyä siihen jo nyt eikä Piiakaan oo kovin innoissaan. Murot on ihan jees, mutta ei ehkä niin pitkää aikaa putkeen. Tänään tehtiin kyllä rohkea teko ja maisettiin Piian kanssa Vegemitea! Makuelämys oli aika... Mielenkiintoinen. Ei sitä kovin paljon ehtinyt maistella kun ainoa ajatus oli että pakko saada maku pois suusta, hitsi kun tätä ei ikuistettu! Vesikin maistuu täällä ihan uimahallilta, mutta ehkä siihen tottuu ajan kanssa. Tänään maku oli jo huomattavasti vähemmän häiritsevä kuin eilen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti