18.8.2011

G'day mates!



Nyt ollaan yhteensä matkustettu 37 tuntia ja ollaan vihdoinkin perillä aurinkoisessa ja lämpimässä, mutta hiukan tuulisessa Perthissä! Lentomatkoilla ei ollut mitään ongelmia, vaikka nekin yhteensä 22 tuntia kestivät, oli siinä kieltämättä istumista ihan tarpeeksi vähälle ajalle.... Oli muten hienot hifi-laitteet ja menut Cathay Pacificilla! Isoin lentokone jossa kukaan meistä on ikinä ollut. Uskomaton fiilis eikä osaa kuvitella että ollaan oikeesti nyt täällä 2 vuoden suunnittelun jälkeen. Luultiin että Australian rajan turvatarkastus olis paljon tarkempi, (TV-ohjelman perusteella) mutta eihän siinä tarvinnu kun kävellä läpi (vaikka salakuljetettiin vahingossa suolaa ja pippuria ja karkkia :D )

Hi-tech shaibaa!


Hong Kongin kentta ja hienot vuoristot





Lentokentältä otettiin taksi ja saavuttiin lopulta ennen puolta yötä hostellille. Tässä vaiheessa iski ensimmäinen yllätys: meille oli varattu huone vain yhdeksi yöksi! Asia kyllä järjestyi, tosin jouduttiin majoittautumaan 8 henkilön huoneeseen 4:n hengen huoneen sijaan maanantaihin asti. Mutta tämän mokan ansiosta sen jälkeen meitä odottaa yksityishuone ja saatiin myös yhteensä 18 tuntia ilmaista nettiaikaa! Sanni oli fiksu ja otti mukaan lukon, jolla saadaan kaapin ovi kiinni ja kaikki kamerat ja muu kallis elektroniikka piiloon kun nyt täällä 8 hlö dormissa ollaan ja porukka vaihtuu koko ajan.


Oma suihku\vessa!.. Mutta privaattihuonetta odotellessa xD

Tänään käytiin jo katsastamassa vähän Perth cityä ja samalla myös tarkistettiin tie työharjoittelupaikalle. sinne olikin havinaisen helppo löytää, huomenna mennään sitten tutustumaan paikan päälle, tarkemmin. Täällä on tosi hienoja puita ja aivan jurkeleen isoja rakennuksia! Nyt todellakin tuntuu, että oon eläny koko pienen elämäni keskellä metsää :D

Vaatimaton takapiha



Aikaerosta ollaan toivuttu hyvin, mutta ei kaasu-uuneista eikä ADAPTEREISTA... Kaasu-uuni ei sinänsä ollut yllättävä, mutta sen käyttäminen oli vähän hakusessa… Onneksi käytiin kiltisti kysymässä respasta apua niin ei tarvinnut räjäyttää jo heti alussa koko rakennusta. Adapterit onkin sitten toinen juttu: oltiin kyllä varauduttu, että täällä tarvitaan adapteria ja meillä oli jopa oikeanlainen, mutta se on kyllä varsinainen kiina-ihme joka ei käy suomalaiseen EIKÄ australialaiseen pistorasiaan, ANGST . Melkein alettiin jo tykätä Kiinasta Hong Kongin kentällä maisemien takia, mutta voi burkele sentään!



Seuraavana ohjelmistossa varmaan uuden adapterin metsästys ja ruokakaupan etsiminen.

3 kommenttia:

  1. Tämä on tytöt jotain niin upeeta, että en käsitä!! Uima-allas takapihalla ei pistänyt kateelliseksi yhtään!

    Kaikissa matkoissa on aina omat vitutuspuolensa, luultavasti toisten naaman kattominen alkaa jossain vaiheessa ärsyttämään mutta sillon pitää ottaa vähän aikaa itelleen ja lähtee just vaikka tohon takapihalle vähän auringosta nauttimaan!:)

    OON NIIN ONNELLINEN TEIDÄN PUOLESTA, NYT IMEKÄÄ SITÄ AUSTRAALIAA VERENNE JA SIELUIHINNE JA TULKAA EHJÄNÄ TAKAS <3 !

    VastaaPoista
  2. No voihan adapteri sentään! Se olikin Clas Ohlssonin taattua tavaraa.Ihana että matka meni OK, nyt voi jo kotijoukotkin huokaista helpotuksesta! Laittakaa vaan kuulumisia joka päivä tänne...

    VastaaPoista
  3. Ihanalta kuulostaa pikku hankaluuksista huolimatta. Nauttikaa; täällä sataa vettä ja on jo ihan syksyistä.

    VastaaPoista