15.8.2011

Leaving on a jet plane...


Sanni selitti jo kaiken oleellisen, mutta tässä silti vielä toinen näkökulma ja tuntemukset tulevasta matkasta:

Huh huh, tässä sitä nyt ollaan. Piiiiitkän suunnitelun jälkeen on enää alle 12 tuntia lähtöön! Juna Helsinkiin meillä lähtee jo aamulla kuuden aikoihin. Tässä(kään) vaiheessa ei oikeastaan tunnu oikein miltään, ei kauhunsekaisen jännittyneeltä eikä lähtökuumeiseltakaan. En vielä sisäistä sitä faktaa, että tosiaankin ollaan poissa niinkin kauan kuin 2 kuukautta... Mutta kerrankin olin edes valmistautunut matkaan ajoissa! Tässä vaiheessa taidan olla meistä kolmesta ainut jolla on jo matkalaukku deodoranttia ja hiusharjaa vaille pakattuna! Aijon selvitä melko pienellä laukulla, tässä vaiheessa ainakaan ei ole havaittavissa mitään ongelmia tavaroiden mahtumisessa.



Matkatavarat kokonaisuudessaan. Vertailukohteena puhelin ja metrin vyö.


Säätiedon mukaan Perthissä on tällähetkellä 16 astetta lämmintä ja sataa vettä. Kuulostaa melkein Suomelta... Synkkää ja pilvistä täälläkin. Päätin ottaa myös viimehetken kuvan omasta kotipihan maisemasta, näkeepä sitten millainen ero on tämän ja seuraavan 2 kk:n asuinpaikan eli Billabong hostellin välillä. Todennäköisesti ainakin miun seuraava päivitys tulee sitten sieltä.

Home sweet home

Tästä maastosta miljoonakaupunkiin...

Lisää tekstiä sitten kun on jopa jotain asiaa, eli perille saavuttuamme! Nyt enää miettimään muita stressaavia asioita esim. tuleeko työpaikka olemaan kiva, mitä kökkärettä matkalla voi sattua kun muuten on näin hyvin valmistautunut, mitä Ausseissa voi syödä kun on nirso jne... Positiivista on se, että henkisesti pääsin yli englanniksi kommunikoimisen pelosta, joka jossain vaiheessa vähän huolestutti vaikka englannin osaaminen ei sinänsä ole koskaan mikään ongelma ollut vaan se puhuminen, olipa kieli sitten mikä tahansa. Australiassahan kuitenkin puhutaan englantia äidinkielenä, joten luultavasti vauhti on myös sitä vastaava ja natiivipuhuja huomaa kaikki virheet. Mutta nyt vaan sillä asenteella, että pääasia on tulla ymmärretyksi vaikka sitten viittomakielellä tai kiinaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti