27.8.2011

Wanted: Muscles

Jaahas, laiska lauantai takana. Tänään ollaan lähinnä syöty ja löllöilty hostellilla huoneessa ja yhteisissä tiloissa. Joten tämän päivityksen sisältönä tulee olemaan kuvien muodossa tämä hostelli kaikkine herkkuineen ja epäkohtineen! Myöhemmin yritetään myös laittaa videomateriaalia kaupungista tai muusta vastaavasta, kunhan keksitään hyvä tapa ladata ne koneelle tuskaisen rajoitetun netin kanssa.


Tänään ruokana tehtiin tortilloita ja helvetin hieno kattaus myös

Saatanallinen salsapurkki, joka vaati 2 miehen (ja 1 naisen) voimat ennenkuin lähti auki! Meidän oma Muskeli-Piia ei saanut auki, joten piti turvautua apuvoimiin. Ensimmäinen kokelas ei millään saanut avattua, joten tämä päätti sitten kääntyä kaverinsa "Muskeli-Masan" puoleen, joka onnistui haastavassa tehtävässä vaikeuksitta. Uuuuu!


Billabongin kuntosali, jossa ei tosin koskaan olla nähty ketään


Suosittu allas-osasto, jossa sitä enemmänkin on nähty porukkaa joka kellonaikaan...

...Mutta bileet loppuu (tai vaihtaa paikkaa) klo 1 am



Dataus piste <3





Sannin rintavarustus kertoo totuuden meidän huoneen aamutunnelmista, getting up is horrible!


Tiedoksi äideille, Sanni muisti ottaa vitamiinit, Jenna muisti syödä ja Piia muisti olla kiltisti.

Ja loppujen lopuksi saadaan ehkä kuva Wall of Shame:lle! Jos hankitaan jostain kuva paperille.

PS. Sannin piti olla töissä, mutta ei ollut. Ilmeisesti kellonaika väärinkäsityksen takia, koska työpaikalla ei ollut ketään... Piian kanssa otettiin sillävälin aurinkoa takapihalla :)

1 kommentti:

  1. UU mitkä ruuat! Hyvä tytöt, kattaukset ja kaikki! Kiitos, kaikille meille äideille helpottavia uutisia, kiitos siitä...

    VastaaPoista