30.8.2011

Lyhyestä virsi kaunis

Tänään oli ehkä paras päivä tähän mennessä! Töissä oli tarpeeksi tekemistä: heti aamulla pääsin melkein Warrenin ja Tiborin (Technical Coordinator & Station Manager) kanssa kuvaamaan jotain jonnekin kauas, mutta sitten tuli pieni ongelma junalippujen kanssa, joten en mennytkään vaan tulin takaisin TV-asemalle. Sitten tein pätkän videopäiväkirjaa Sannin kanssa Perthin kaduilla sillä välin kun Piia editoi. Iltapäivällä menin kuvaamaan haastattelua kiinalaisen tytön kanssa nimeltä Jing-Jing. Kaiken kaikkiaan hyvä päivä ja onnistuttiin jopa tutustumaan uusiin mukaviin ihmisiin hostellilla: australialainen, ranskalainen ja uus-seelantilainen, joille tehtiin ruokaa hyvän vaihtokaupan tuloksena! Toisin sanoen tehtiin ruokaa ja saatiin myös syödä sitä. Lyhyestä virsi kaunis ja hyvää yötä kaikki!


PS. Lähetin myös kortteja ihmisille, joten tarkkailkaa postianne!



Shakiran kappale on täällä kovassa soitossa (why?) ja todennäköisesti vielä joskus herätysäänenä aamulla Barbie Girlin tilalla.


1 kommentti:

  1. Mie kannatan herätysäänen vaihtoa. Tosin edes mitkään barbie girlit ei voita hirveydessään Kotiteollisuutta... Ikinä :P

    VastaaPoista