29.8.2011

Nyt Sanni jupiset, riimisi rupiset...

Maanantaiaamu eli aika mennä taas töihin rentouttavan viikonlopun jälkeen. Mie ja Sanni laitettiin heti kasaamaan kamoja, kun meidän piti lähtee kuvaamaan. Hypättiin brittityttö Anwinin kanssa jonkun ukon autoon ja lähdettiin kohti kuvauskohdetta. Oli aika jännää, kun ei todellakaan ollut mitään hajua mitä ollaan menossa kuvaamaan... Määränpäänä olikin sitten yllättäen joku lelujen testaushommeli, missä ihmiset siis testaili leluja, ilmeisesti jotain messua varten. Toimin kiltisti Sannin kamera-assistenttina, kun kuvattiin pari haastattelua ja muuta mukavaa. Loppupäivä menikin sitten editoidessa sitä matskua ja esitellessä Jing jingille (kiva nimi) meidän tekemiä prokkiksia. :P

Anwin kertaamassa haastattelun kysymyksiä

Sanni kuvailemassa


S + J lähti aikasemmin töistä ostamaan Jennalle pesupussia (tai siis Jennan vaatteille) ja mie jäin vielä vähäks aikaa tappelemaan Premieren kanssa.. Sit pyörähdin nopeesti parissa vaatekaupassa kattomassa täkäläisiä hintoja. Eläminenhän on täällä aika kallista, joten vaatteetkaan ei (ikävä kyllä) mitään halvimpia ollu, mutta eiköhän noita jonkun verran tartu mukaan. Vielä ei kyllä uskalla pahemmin shoppailla, että rahatilanne ei yllätä loppuajasta liikaa.. :D

Kalliit hinnat ei kuitenkaan oo ainut ongelma täällä. Sannilla nimittäin on märkärupea naamassa, mikä voi sitten kivasti tarkottaa sitä, että se leviää meille muillekin... Onneks miulla kuitenkin sattu olemaan mukana rasvaa, mitä siihen voi laittaa (kiitos äiti!!), niin Sannin ei tarvii lähteä mihinkään lääkäriin sen takia ja saadaan ehkä pelastettua ittemme sen avulla. Ollaan täällä nyt desinfioitu ja pesty kaikkea, toivottavasti ei oo liian myöhästä..

Desinfiointia (laatu.......)

Pelastavat enkelit


Jee, että semmosta tänään. Ainiin, miun piti mainita, että Sanni ja Jenna valittaa, kun pesukone on kuulemma tuhonnu niitten vaatteet :D Melko positiivinen päivä taas tänään siis!

2 kommenttia:

  1. Jennan lääkepussissa pitäisi olla Septidin desinfioimis ainetta ja pumpulia (ei kirvele). Käyttöohje pullon sivussa. Kokeilkaa jos olis apua.
    -Yks äiti

    VastaaPoista
  2. Sanni kokeilee, katsotaan mitä tapahtuu.

    VastaaPoista