24.8.2011

Promoa, päiväkirjaa ja programmingia



Tänään oli sitten taas suuntana aamulla aikaisin WTV. Tänään ainakin itse jatkoin aamulla samassa paikassa kuin eilen, eli Carolannin ja Tristanin (?) kanssa programming osastolla. Eilen etsin tietoja eri elokuvien pätkiin ja tarkistin, että niitten laatu on riittävän hyvä. Tänään sitten katsoin mitkä niistä huonoksi määritellyistä on löydettävissä kirjastosta paremmalla laadulla. Piia kirjoitti päiväkirjaa (joka on vielä meillä muilla edessä) ja kävi ulkona kuvaamassa jotain, Sanni editoi 30 sekunnin promovideon.

Premiere kaatui hyvällä hetkellä....

...ja Sanni koki suurta ja raastavaa tuskaa!

Huomenna kuulemma päästään ensin Sannin kanssa heti 8 aikaan aamulla kuvaamaan jonkun reportterin kanssa matskua joka tulee kuulemma sitten 100% varmasti telkkarista... Laadukasta siis pitää tulla, mutta katseltiin tänään yksi jakso "Undercurrent" ohjelmaa, johon tämäkin huomenna kuvattava pätkä siis tulee. Aika basic, tarkennukset on näilläkin päin mäntyä osassa kuvista ja rajauksia ei kovin tarkasti katsottuna... Mutta hienoja tarkennuksen vaihtoja oli kyllä myös siellä täällä! Sen jälkeen kun tuo on valmis, pääsen myös Piian kanssa galluppeja kuvailemaan todennäköisesti.

Studio

Taidetta studion katossa. Ja samalla Sannin mielenhäiriöinen mielentila kaikessa mielettömyydessään.


Käytiin tänään ulkona syömässä lounastauolla. Tibor -niminen tyyppi, joka toimii Station Managerina WTV:llä kysyi halutaanko nähdä paikkoja joista saa hyvää ja halpaa ruokaa. Why not! Sitten lähdettiin kiertämään korttelia tämän mukavan unkarilaisen kanssa. Löydettiinkin pari hyvältä vaikuttavaa paikkaa, joissa varmasti tullaan käymään myöhemminkin. Täältä voi saada esim. $4 keskikokoisen aterian, jossa on riisiä ja kanaa tai lihaa ja pari kasvista. Ei paha! Tänään tarkastettiin Chilliz ja huomenna ehkä joku muu!

Loppupäivä sitten vaan löllöiltiin ja valmistauduttiin huomiseen. Tuli myös huomattua, että australialainen makkara on aika pahaa. Huomenna wokkia, joka tuntuu olevan paikallisten suosikki, ainakin jos kyylää mitä muut ihmiset tekee tuolla alakerran keittiössä.

2 kommenttia:

  1. Ettekö ole nähneet vielä yhtään kengurua? :)

    VastaaPoista
  2. Ei vielä, ei niitä täällä ihan kadulla loiki :D Yritetään mennä viikonloppuna eläintarhaan kattomaan kenguruita, kirahveja, koaloita ja muuta jännää ja söpöä <3 Kirahvia ja kengurua ootan kaikkein eniten!

    VastaaPoista