19.8.2011

Tähän Australiassa rakastuu...

...nimittäin ihmisiin. Vaikea uskoa miten täällä kaikki ovat toisilleen näin avoimia ja ystävällisiä! Meidän hostellin henkilökunta on aivan mahtavaa ja ollaankin käyty kiusaamassa heitä ihan syystä jos toisesta. Tämä huonehässäkkä hoitui erittäin helposti kun meille tultiin ihan oma-aloitteisesti tarjottiin hyvitystä asiaan vaikka emme edes mitään erityisesti vaatineet. Virta-adapterikin saatiin lainaan kun se meidän edellinen kiinaihme ei sopinut Pohjois-Eurooppalaiseen pistotulppaan... Että hyvin täällä viihtyy noiden takia.

Eilen käytiin kaupasta ostamassa ruokaa, ja yllätys yllätys, Visa Electron ei toimi missään vaikka Suomen pankissa niin väitettiin. Tämän maksuhässäkän seurauksena kävin pitkän keskustelun vanhemman naismyyjän kanssa. Hän ystävällisesti opasti meitä yksityiskohtaisesti miten pankissa pitäisi toimia, jos käymme tekemässä jonkun ilmoituksen toimimattomista korteista. Siinä sivussa tuli kyselyä asumisesta, miksi olemme täällä ja mitä aiomme tehdä tyylisistä asioista. Lopulta kun saimme maksettua ostokset miun toisella kortilla, paikan ystävällinen vanhempi miesmyyjä tuli antamaan meille suklaakonvehdit kaupan päälle. Ei tälläistä asiakaspalvelua saa Suomesta ihan tuosta vaan :)

Tänään on tosiaan tarkoitus mennä jossain vaiheessa käymään pankissa ja selvittelemässä tuota korttihommaa.


Nettiasiaakin mietitään tänään kun hostellin netti tosiaan maksaa ja muutenkin olisi helpompaa päivittää blogia täysin Piian koneen kautta. Nyt tällä vain kirjoitetaan tekstit ja monimutkaisella tavalla siirretään ne nettiin hostellin konee kautta. Puhelut kotimaahan ovat myös kalliita, ja sain myös kuulla että tekstaritkin maksavat 35snt kappale. Hyvä kuulla, sillä jos jatkaisin samaan tahtiin viestittelyä koko kahden kuukauden ajan, puhelinlasku tulisi olemaan kolminumeroinen summa :D Tähänkin on ratkaisu vielä mietinnässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti