22.8.2011

Yksityisyyttä ja sen häirintää

Valoa tunnelin (=käytävän) päässä eli siis uuden huoneen uljas sijainti

Yöllä oli aika mielenkiintosta, kun alko satamaan tosi paljon ja meidän parvekkeelle tippu jostain räystäästä vettä. Ei siinä muuten mitään, mutta se oli aika kovaäänistä, joten kaikilla oli hiukan ongelmia saada unta.. Mutta onneks keksittiin kaivella esiin korvatulppia (ja mie availin sitten keskellä yötä kaapin lukkoa, jonka Sanni oli taas saanu sekotettua niin että ei saatu oikeeta koodia siihen :D) ja niin päästiin sitten Matin kanssa kaikki treffeille :)


Aamulla herättiin AJOISSA, sillä tämän päivän tarkotuksena oli siirtyä yksityishuoneeseen. Eläintarhaan menoa jouduttiin ikävä kyllä siirtämään edellä mainitun sääilmiön jatkuessa vielä aamullakin (vaikka luonnollisesti sää parani heti kun oli liian myöhäistä lähteä)... Huonetta odotellessa kerettiin pelata pari erää biljardia ja sitten päästiinkin jo kivasti majoittumaan uuteen huoneeseen. Tää uus huone on kiva! (Varmaan) aika rauhallisessa paikassa, nimittäin ylimmässä kerroksessa ja käytävän päässä. Jouduttiin kyllä luopumaan allasnäköalasta, harmi :D Ainut miinus tässä on ehkä se, että täällä on jotenkin kylmä, tuntuu että täällä vetää koko ajan. Yritettiin asentaa patteria, joka monen yrityksen jälkeen jopa alkoi lämpenemään. Toivottavasti se nyt vähän lämmittää tätä luolaa. Mutta kuvat puhukoot nyt puolestaan.

Datailupiste (ja ihana violetti seinä!)

Jenna ja Sanni nukkuu tässä, miun sängystä ei ollu kuvaa :D

Näkymä partsilta

Entinen partsi näkyy vasemmassa ylälaidassa

Surullisen kuuluisa adapterihässäkkä (toimii!)

Huoneeseen asettautumisen jälkeen käytiin vielä pelaamassa vähän pingistä ja sen jälkeen lähdettiin kaupungille ostamaan ruokaa ja postimerkkejä. Postimerkkejä ei kyllä tarttunut mukaan, koska ei löydetty paikkaa missä niitä myydään (joka kerta kun kysyttiin jostain, niin vastaus oli että "kulman takana on kauppa, missä niitä myydään") :D Päivän kohokohtana mainittakoon varsin aggressiivisen oloiset tyttöset, jotka häiriköi meidän kauppamatkaa "pelottelemalla" meitä mm. tönimällä ja huutelemalla kaikkea mahdollista.. Pääteltiin, että niillä oli päässä joku toosi pahasti vialla...

Jenna valmistautumassa ruoan laittoon

Valmistettiin myös ruokaa, perus ranskalaisia ja outoja nakkeja. Täällä ihmiset ei varmaan oikein syö uuniruokia, kun kaikki muut paistaa jotain paistinpannulla sillä aikaa kun myö käristetään jotain uunissa ja yritetään opetella käyttämään kaasu-uunia. Noh, ehkä myökin siirrytään siihen paistinpannuruokaan, kun noita helloja on jopa helpompi käyttää... Ja tän päivän ruoka olikin aika pahaa.. :D Mutta huomenna sitten työpaikalle klo 9!

Millasia postauksia haluaistte tänne? Ollaan ajateltu tehdä postailut nyt vielä ainakin hostellista ylipäätään, mutta mistä muusta suuri lukijakuntamme on kiinnostunut kuulemaan? :) Voidaan parhaan taitomme mukaan selvitellä teille Australian ja Suomen eroja!

3 kommenttia:

  1. Noh, haluaisin nähdä lisää kuvia itse kaupungista ja sen asukkaista :)

    Mukava, että siellä on ollu hauskaa, tännekki alko aurinko viimein paistaa XD

    VastaaPoista
  2. Moi Jenna, Sanni ja Piia! Kivaa luettavaa nämä värikkäät matkakuvauksenne, olen lukenut ne kaikki. Olette kokeneet jo paljon, matka vaikuttaa todelliselta elämykseltä, hienoa! Toivottavasti jaksatte päivittää blogia yhtä ahkerasti myös, kun työt varsinaisesti alkavat :-) Niin, sikäläisen tv-aseman työt ja työtavat kiinnostavat täällä koulun päässä kyllä, kertoisitteko niistä? Varsinaista työssäoppimispäiväkirjaa päivittäisine työtunteineen, töineen ja kommentteineen voi pitää myös blogissa, tai sitten jossakin muussa muodossa. Miten haluatte? Muistakaa päivittää myös sitä. Kaikkea hyvää matkanne jatkolle! Loppukesäisin terveisin, Esa

    VastaaPoista
  3. Selvä homma, kaupunkikuvaa ja ihmisiä pyritään laittamaan! Myös työssäoppimispaikalta tulee nyt tästä eteenpäin päivityksiä, yritetään pitää tätä ajan tasalla päivittäin. Esalle tiedoksi: työtunnit kirjoitellaan ylös vihkoon, tänne laitetaan varmaan enemmän muuta laajempaa kuvailua siitä mitä tehtiin töissä ja vapaa-ajalla.

    Lisää toiveita, anyone?

    VastaaPoista